جیئی نخستین راهحل بهبروزرسانی توربین گازی فریم ۶ در جهان را عرضه میکند. با اجرای این پروژه، جیئی ۴۰ سال نوآوری خود در زمینه توربین گازی فریم ۶ را نمایش میدهد. این شرکت با ارائه راهحل جدیدی که عملکرد توربین گازی موجود فریم ۶ بی را به قابلیتهای واحد جدید ارتقاء میدهد، سرمایهگذاری در ناوگان تولید برق خود را ادامه میدهد. این راهحل جدید به تولیدکنندگان برق کمک خواهد کرد تا سالانه به ازای هر واحد ۳ میلیون دلار در مصرف سوخت صرفهجویی کنند و تولیدکنندگان برق را قادر میسازد تا تجهیزات فرسوده خود را با اعمال تغییرات محدود و جزئی با آخرین تکنولوژی بهروز کنند.
جیئی اعلام کرد که نخستین توافق خود را با شرکت گلوبال کمیکال برای بروزرسانی سه توربین گاز فریم ۶ بی و صرفهجویی در مصرف سوخت سالیانه، در سایت این شرکت واقع در آسیا امضا کردهاست. اسکات استرازیک، رییس و مدیر عامل شرکت جیئی پاور معتقد است که این ناوگان به خاطر قابلیت اطمینان آن شناخته شدهاست. این اعتبار با قابلیت اطمینان ۹۸.۴ درصدی در ناوگان جهانی بدست آمده که حدود ۲ درصد از میانگین صنعت بالاتر است و به معنای حدود ۱۷ روز دسترسی بیشتر (خواب کمتر ماشین) در سال است.
گفته میشود که ناوگان بِ۶ فرسوده شدهاست، و تقاضای رو به رشد برای بهبود عملکرد وجود دارد. راهحل جدید بروزرسانی بِ۶ شامل فناوری پیشرفته کلاس اِف و اِچ هم میشود تا عملکرد ماشین را به سطوح بالاتری ارتقاء دهد. بروزرسانی همچنین شامل ارتقاء کامل فلنج به فلنج و تمام اجزای اصلی، از جمله سیستم احتراق، مسیر گاز داغ و کمپرسور است و واحد بِ۶ را به یک توربین گاز جیئی۶ اِف.۰۱ تبدیل میکند. ارتقاء جدید توربین گازی فریم ۶ که متناسب با توربین گازی فریم ۶ بی موجود است، میتواند عملکرد توربین را در سیکل ساده و سیکل ترکیبی افزایش دهد. ازجمله قابلیتهای این روش میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
– افزایش توان خروجی توربین تا ۳۵ درصد در سیکل ساده / ۲۵ درصد در سیکل ترکیبی.
– بهبود بازدهی تا ۵ درصد در سیکل ساده و سیکل ترکیبی.
– دستیابی به سالانه سه میلیون دلار صرفهجویی در مصرف سوخت برای هر واحد .
– دستیابی به ناکس کمتر از ۱۵ پیپیام.
– افزایش فاصله بازرسی مسیر گاز داغ از ۲۴۰۰۰ ساعت به ۳۲۰۰۰ ساعت و همچنین افزایش فاصله بازبینی اصلی از ۴۸۰۰۰ ساعت به ۶۴۰۰۰ ساعت .
گفتنی است ناوگان جیئی با بیش از ۱،۱۵۰ توربین بِ۶ در سراسر جهان در زمینه تولید انرژی و برنامههای کاربردی صنعتی در بخشهایی مانند پتروشیمی، نفت و گاز، اکتشاف و تولید سیمان فعال است.
منبع:
دیدگاه بگذارید