نیروگاه 2400 مگاواتی قطر

نیروگاه ۲۴۰۰ مگاواتی قطر با کمک ژاپن و کره جنوبی ساخته می‌شود

نیروگاه ۲۴۰۰ مگاواتی قطر

چهار شرکت بزرگ ژاپنی و کره‌ای بطور مشترک برای ساخت و بهره‌برداری یک نیروگاه بزرگ با سوخت گاز طبیعی و یک مجموعه تاسیسات آب شیرین‌کن در نزدیکی دوحه پایتخت قطر انتخاب شده‌اند. شرکت ژاپنی سومیتومو اعلام کرده که گروهی شامل شرکت ژاپنی صنایع نیروگاهی شیکوکو، شرکت ساوترن پاور کره جنوبی و شرکت توسعه زیرساخت‌های فراملی کره جنوبی را رهبری می‌کند که اخیرا در یک مناقصه بین‌المللی در قطر برنده شده‌است.

این مناقصه توسط شرکت دولتی آب و برق قطر برگزار شده که در قالب آن، یک نیروگاه ۲۴۰۰ مگاواتی با سوخت گاز طبیعی و یک تاسیسات آب شیرین‌کن با ظرفیت ۴۹۵ هزار تن در روز ساخته خواهد شد. پروژه اخیر دومین تجربه همکاری این گروه صنعتی ژاپنی و کره‌‌ای بشمار می‌رود. این مجموعه پیش ‌از این، پروژه نیروگاهی الحمریه در ابوظبی را مدیریت کرده‌است.

بخوانید: آغاز آزمایش راه‌اندازی دومین توربین گاز نیروگاه الحمریه

نیروگاه سیکل ترکیبی الحمریه با توان خروجی ۱۸۰۰ مگاوات، در اکتبر ۲۰۲۳ عملیاتی شد. نیروگاه مذکور به سه واحد توربین گاز پرقدرت ۹HA.01 محصول شرکت GE Vernova هریک با توان خروجی ۶۰۰ مگاوات مجهز شده‌ که سه ژنراتور از نوع H84 را به حرکت در می‎‌آورد. نیروگاه الحمریه همچنین دارای سه واحد توربین بازیافت حرارتی بخار از نوع STF-D650 و سه واحد ژنراتور A74 است.

نیروگاه جدید دوحه، نخستین پروژه شرکت ژاپنی سومیتومو در قطر بشمار می‌رود، اما شرکت ژاپنی شیکوکو پیش ‌از این در یک پروژه نیروگاهی ۲۷۳۰ مگاواتی در قطر مشارکت داشته‌است. دولت قطر برنامه مفصلی برای توسعه نیروگاه گازسوز و کاهش آلایندگی طراحی کرده‌است.

منبع:

powermag

۰ ۰ رای ها
امتیازدهی به مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها