بنابر اعلام وزارت آب، معدن و انرژی کشور آفریقایی مالی، با هدف جلوگیری از قطعی گسترده برق به سرمایه‌گذاری در حدود 4،2 میلیارد دلار نیاز است. طبق بررسی‌های انجام‌شده، در دوره‌های اوج مصرف، این کشور به 400 مگاوات تولید انرژی نیاز دارد. نیروگاه‌های فلو و مناتالی، 300 مگاوات برق تولید می‌کنند که ساکنان باماکو سه چهارم آن‌را به مصرف می‌رسانند. مالی همچنین 100 مگاوات برق نیز از ساحل عاج وارد می‌کند. بنابر ادعای اعلام وزارت انرژی مالی، بیش از 60 درصد قطعی‌ها به دلیل مشکلات سوخت در نیروگاه‌های حرارتی بوده‌است.

علاوه بر آن، در حدود بیست سال است که خدمات تعمیر و نگهداری تجهیزات بدرستی انجام نشده و خطوط و ایستگاه‌های ترانسفورماتور زیادی وجود دارند که با مشکل روبرو هستند. وی همچنین راه‌حل‌هایی برای بهبود شرایط نیز ارائه کرد. از جمله این راه‌حل‌ها می‌توان به ساخت یک نیروگاه حرارتی 100 مگاواتی در سیراکورو تا سال 2021، ساخت نیروگاه با ظرفیت اضطراری 20 مگاوات در سوتوبا و بادالابوگو در دوره‌های اوج مصرف و همچنین تامین برق از طریق ساحل عاج است.

همچنین، مقامات این کشور طرح‌هایی برای برنامه‌ریزی دارند که شامل، توسعه انرژی خورشیدی، توسعه انرژی بادی و احداث سد کگنه در منطقه کولیکورو است. این سد یک نیروگاه برق-آبی 56 مگاواتی خواهد داشت که مصرف برق باماکو پایتخت مالی را تضمین می‌کند. مقامات این کشور همچنین از راه‌اندازی سه سد جدید بر روی رودخانه نیجر خبر دادند. در طی 30 سال اخیر، هیچ سدی در این کشور ساخته نشده‌است.

 

منبع:

mali24

 

*زیمنس و ساخت اولین نیروگاه برق آفریقای جنوبی

*مشارکت زیمنس انرژی در بزرگترین پروژه گاز مایع طبیعی در آفریقا

Sending
امتیاز کاربران
0 (0 votes)
در باره ی نویسنده

Pesg Author

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *