بخش هوافضای شرکت آمریکایی جنرال الکتریک، از سرمایه‌گذاری 33 میلیون دلاری برای افزایش ظرفیت تولید پره داغ خانواده موتور توربوفن CFM56 خبر می‎‌دهد. این پروژه بطور ویژه بر تاسیسات این شرکت در گرینویل ایالت کارولینای جنوبی تمرکز دارد و تقویت تولید پره توربین پرفشار این موتور محبوب هوایی را هدف‌گذاری کرده‌است.

جنرال الکتریک در برنامه‌ای جامع بودجه‌ای یک میلیارد دلاری از محل منابع داخلی را برای تقویت ظرفیت تولید قطعات موتورهای هوایی در مراکز و تاسیسات خود در خاک آمریکا را دنبال می‌کند و پروژه 33 میلیون دلاری اخیر نیز بخشی از این برنامه قلمداد می‎‌شود. جنرال الکتریک بسته ارتقا بهبود عملکرد موتور CFM56 موسوم به PIP را تعریف کرده که جایگزینی پره داغ جدید روزآمد در قالب آن تعریف شده‌است. این اقدام نه تنها با رشد رو به فزونی تقاضا برای تعمیر، نگهداری و بازسازی موتورهای CFM56 هم‌راستا است، بلکه دستاوردهای فناورانه آن در تولید پره توربین پرفشار موتور توربوفن لیپ نیز استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: “تایید صلاحیت پروازی پره داغ موتور لیپ”

نزدیک به 200 میلیون دلار از بودجه یک میلیارد دلاری جنرال الکتریک صرف تقویت ظرفیت تولید قطعات موتور لیپ بطور خاص شامل پره‌های ثابت و متحرک ردیف اول توربین پرفشار می‌‏شود. بسته ارتقا شامل این قطعات برای موتور Leap-1A نصب‌شده بر روی خانواده جت مسافربری ایرباس ای320نئو، تاییدیه لازم از مراجع ذی‌صلاح هوانوردی را دریافت کرده و تولید آنها آغاز شده‌است. تلاش مشابهی برای موتور Leap-1B تامین‌کننده نیروی پیشرانش هواپیماهای خانواده بوئینگ بی737مکس در دست تکمیل است.

 

منبع:

aviationweek.com

Sending
امتیاز کاربران
0 (0 votes)
در باره ی نویسنده

مدیریت

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *