میتسوبیشی، پاور به‌عنوان بخشی از هلدینگ ژاپنی صنایع سنگین میتسوبیشی از تکمیل مونتاژ اولین توربین گاز صنعتی پرقدرت روزآمد کلاس JAC در تاسیسات خود در دمام عربستان خبر می‌دهد. آیین رونمایی از اولین توربین گاز M501JAC مونتاژشده در عربستان هم‌زمان با شصتمین سالگرد همکاری میتسوبیشی با این کشور حاشیه جنوبی خلیج فارس برگزار شد. انتظار می‌رود این ماشین در نیروگاه 475 مگاواتی آمیرال در استان جبیل واقع در شرق عربستان نصب و راه‌اندازی شود.

این نیروگاه برق و بخار موردنیاز را برای مجتمع راهبردی پالایشگاه و پتروشیمی آرامکو توتال موسوم به SATORP تامین می‌کند. قرار است یکی از بزرگترین کراکرهای بخار منطقه خلیج فارس در این مجتمع نصب شود که اهمیت راهبردی آن‌را برای عربستان دوچندان می‌کند. مونتاژ موفق اولین توربین گاز M501JAC در تاسیسات میتسوبیشی در دمام با مشارکت تکنسین‌ها و مهندسان بومی و تحت نظارت متخصصان ژاپنی انجام شده‌است.

بر اساس توافق طرفین نیمی از کارکنان بخش فنی تاسیسات میتسوبیشی در دمام عربستان از نیروهای بومی تشکیل شده‌است. عربستان سعودی در چارچوب سند توسعه خود با افق 2030 قصد دارد ضمن توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و فناورانه، تولید آلایندگی کربن در نیروگاه‌های خود را به صفر برساند. سابقه همکاری میتسوبیشی با مشتریان عربستانی به سال 1965 برمی‌گردد که برای اولین‌بار چند واحد بویلر برای شرکت آرامکو تامین کرد.

منبع:

tradearabia

Sending
امتیاز کاربران
5 (2 votes)
در باره ی نویسنده

aylar

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *