شرکت آلمانی MTU متخصص ارائه خدمات تعمیر، نگهداری و بازسازی موتورهای هوایی، از گشایش یک شاپ بازسازی‌شده در فورت‌وورث ایالت تگزاس آمریکا خبر می‌دهد. این مرکز تعمیرات موتور هوایی با مساحت 43 هزار مترمربع به‌روزرسانی شده و در روزهای آغازین ژوئیه نخستین موتور LEAP-1B محصول CFM اینترنشنال برای انجام عملیات تعمیر و بازسازی در این مرکز دریافت شده‌است.

گسترش خدمات تعمیر موتور هوایی لیپ و GEnx

در این شاپ جدید، خدمات تعمیر، نگهداری و بازسازی برای موتورهای LEAP-1A و LEAP-1B در قالب شبکه جهانی پشتیبانی از محصولات CFM اینترنشنال ارائه می‌شود. به‌علاوه بر اساس برنامه افزایش ظرفیت و توانمندی این مرکز، قرار است تا پایان دهه جاری میلادی امکان تعمیر، نگهداری و پشتیبانی موتورهای توربوفن سنگین GEnx محصول جنرال الکتریک نیز در شاپ فورت‌وورث فراهم شود.

افزایش ظرفیت تعمیر موتور هوایی و شاپ ویزیت

در حال حاضر 200 نفر در این مرکز مشغول بکار هستند و تا سال 2032 با تکمیل ظرفیت کاری تعداد این افراد با 1200 نفر خواهد رسید. برنامه‌ریزی شده تا پایان سال جاری میلادی 10 دستگاه موتور لیپ در این شاپ بازسازی شوند. ظرفیت نهایی این مرکز تعمیر و نگهداری پس از تکمیل توانمندی به انجام 240 شاپ ویزیت در سال می‌رسد که علاوه بر موتور لیپ شامل موتور GEnx نیز می‌شود.

شرکت MTU در سال 2023 با تخصیص بودجه 120 میلیون دلار برنامه بازسازی شاپ فورت‌وورث را با هدف تبدیل آن به مرکزی استاندارد برای انجام عملیات کامل باز و بسته کردن، تعمیرات و تست موتور را آغاز کرد. در قالب این پروژه یک سلول تست با ظرفیت بیشینه 100 هزار پاوند نیز در این مرکز ایجاد شده‌است.

منبع:

aviationweek

Sending
امتیاز کاربران
0 (0 votes)
در باره ی نویسنده

aylar

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *