اتحادیه موتورسازان روسیه موسوم به UEC، وابسته به هلدینگ فناوری دولتی روستک، از ثبت رکورد عملیاتی جدید برای توربین گاز مشتق از موتور هوایی GTD-6RM خبر می‌دهد. ناوگان این توربین گاز شش مگاواتی متشکل از 120 واحد در نیروگاه‌های کوچک و متوسط در نقاط مختلف روسیه نصب و راه‌اندازی شده‌اند و رکورد پنج میلیون ساعت کارکرد عملیاتی را به ثبت رسانده‌اند.

این توربین گاز بومی از موتور توربوفن روسی D-30KU مشتق‌ شده و عرضه نمونه‌های اولیه آن به‌عنوان بخشی از واحد نیروگاهی GTA-6RM از سال 2000 آغاز شده‌است. موتور توربوفن مذکور نیروی پیشران هواپیمای ایلیوشن IL-76MD، پرنده هشدار و کنترل زودهنگام بریف A-50 و سوخت‌رسان هوایی چهارموتوره ایلیوشن IL-78 را تامین می‌کند.

عمر عملیاتی مفید توربین گاز مشتق از موتور هوایی GTD-6RM معادل 120 هزار ساعت برآورد شده‌است. بازه زمانی بین دوره‌های تعمیر اساسی این ماشین 30 هزار ساعت است. از این توربین گاز برای تامین برق مراکز صنعتی و سایت‌های دور‌افتاده نفت و گاز در سیبری و مناطق دور شمالی روسیه استفاده می‌شود. این ماشین از گاز طبیعی، ال پی جی و گازوئیل به‌عنوان سوخت استفاده می‌کند. بیش از 16 مرکز صنعتی و انرژی بزرگ روسیه از این توربین گاز مشتق از موتور هوایی بومی بهره می‌گیرند.

منبع:

1.ru

Sending
امتیاز کاربران
5 (1 vote)
در باره ی نویسنده

aylar

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *