شرکت هواپیمایی امارت کلنگ احداث مرکز تعمیر و نگهدای جدید بزرگ را در دوبی بر زمین زد. این مراسم رسمی با حضور مدیران ارشد این شرکت و مسئولین دولتی و همچنین نمایندگان شرکت ساختوساز ریلی چین انجام شد. شرکت دولتی چینی مذکور تا نیمه دهه 2030 ساخت این مرکز را تکمیل خواهد کرد. شرکت هواپیمایی امارات برای اجرای این پروژه بیش از 5.1 میلیارد دلار بودجه اختصاص دادهاست.
این مجموعه بزرگ تعمیر، نگهداری و بازسازی هوایی در زمینی به وسعت 1.1 میلیون متر مربع ساخته میشود و آشیانه اصلی آن بطور همزمان امکان استقرار 28 فروند هواپیمای پهنپیکر را خواهد داشت. علاوه بر شاپهای بال و بدنه، موتور، ارابه فرود و تجهیزات و سامانهها، یک مرکز آموزش تخصصی و یک انبار و مرکز لجستیک ویژه با مساحت 186 هزار متر مربع درنظر گرفته شدهاست.
اندکی بعد از اعلام این خبر، هواپیمایی امارات توافقنامهای را با بخش هوافضای جنرالالکتریک برای ایجاد و استقرار مرکز تعمیرات قطعات موتورهای توربوفن سنگین GE90 و GP7200 به امضاء رساند. این پروژه با بودجهای 300 میلیون دلاری اجرا خواهد شد. در نوامبر 2025 نیز شرکت امارات از توافق با رولزرویس برای راهاندازی شرکت مشترک تعمیر و نگهداری موتور ترنت 900 خبر داد. براین اساس خدمات مذکور از سال 2027 برای موتورهای ترنت 900 موجود در ناوگان عملیاتی امارات ارائه خواهد شد.
منبع: