نیروگاه‌های حرارتی مصر

آتاکا و دمیاط دو نیروگاه حرارتی مهم کشور مصر بشمار می‌روند. هر دو این نیروگاه‌ها می‌توانند در حین فعالیت خود از دو سوخت گاز طبیعی و نفت کوره سبک استفاده کنند و همچنین پیمانکارهایی همچون شرکت السویدی و شرکت خرافی ناسیونال مسئولیت راه‌اندازی این نیروگا‌ه‌های حرارتی مصر را برعهده دارند.

نیروگاه توربین گازی آتاکا، مصر

نیروگاه حرارتی 640 مگاواتی گازسوز آتاکا، در استان سوئز در مصر واقع شده‌است. توسعه این نیروگاه که در حال حاضر فعال می‌باشد، در چندین مرحله صورت گرفته‌است. با اتمام مراحل ساخت، نیروگاه مذکور در سال 2017 به بهره‌برداری عملیاتی رسید. نیروگاه حرارتی آتاکا در حال حاضر تحت مالکیت وزارت برق و انرژی مصر قرار دارد. سوخت اولیه مورد استفاده در این نیروگاه گاز طبیعی است، اما در صورت کمبود این نوع سوخت، نیروگاه می‌تواند با نفت کوره سبک نیز کار کند.

شرکت السویدی بعنوان تامین‌کننده خدمات نگهداری و پشتیبانی از این نیروگاه حرارتی گازسوز انتخاب شده‌است. تجهیزات اصلی فاز اول آن شامل دو واحد توربین‌ گاز اس‌جی‌تی5-2000ئی هر کدام با توان خروجی 156 مگاوات است. فاز دوم آن نیز دو توربین‌ گاز اس‌جی‌تی5-2000ئی هر کدام با توان خروجی 164 مگاوات را در برمی‌گیرد. همچنین ژنراتورهای الکتریکی برای هر دو فاز این نیروگاه توسط زیمنس عرضه شده‌است.

بخوانید: زیمنس در پروژه ارتقاء ایستگاه تقویت فشار گاز مصر مشارکت می‌کند

نیروگاه حرارتی آتاکا

نیروگاه توربین گازی دمیاط، مصر

از دیگر نیروگاه‌های حرارتی مصر، نیروگاه حرارتی 500 مگاواتی گازسوز دمیاط، واقع در دمیاط مصر می‌باشد که در حال حاضر فعال بوده و توسعه آن در یک فاز انجام شده‌است. با اتمام مراحل ساخت و راه‌اندازی، بهره‌برداری از این نیروگاه، در ژوئیه 2011 انجام شده‌است. این نیروگاه با 100 درصد سهام، متعلق به شرکت تولید برق دلتای شرقی است. نیروگاه مذکور با دو سوخت مختلف شامل گاز طبیعی و در صورت کمبود این نوع، با نفت کوره سبک کار می‌کند. این نیروگاه 2940 گیگاوات ساعت برق تولید کرده و برای اجرای پروژه ساخت و راه‌اندازی آن، بالغ بر 452 میلیون دلار هزینه شده‌است.

 شرکت خرافی ناسیونال بعنوان پیمانکار کلید در دست، برای ساخت و راه‌اندازی نیروگاه گازسوز دمیاط انتخاب شده بود. چهار واحد توربین گاز جی‌ئی 9ئی نصب‌شده هر کدام با توان خروجی 125 مگاوات و هچنین ژنراتور الکتریکی توسط جنرال الکتریک به این نیروگاه تحویل داده شده‌است.

بخوانید: دولت مصر سهم خود از نیروگاه‌‌های حرارتی این کشور را می‌فروشد

نیروگاه حرارتی دمیاط

منبع:

power-technology

Sending
امتیاز کاربران
0 (0 votes)
در باره ی نویسنده

مدیریت

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *